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Aufsatz(elektronisch)#21. September 2013

Why use design methodology in culinary arts education?

In: Hospitality & society, Band 3, Heft 3, S. 239-260

ISSN: 2042-7921

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Buch(gedruckt)#42017

Culinology: the intersection of culinary art and food science

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Aufsatz(elektronisch)#518. Juli 2019

The Concept of Lexicon Devoted to Silesian Culinary Art

In: Studia Etnologiczne i Antropologiczne, Band 19, S. 46-62

ISSN: 2353-9860

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Buch(elektronisch)#122017

Culinary Turn: Aesthetic Practice of Cookery

In: Ästhetische Praxis

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Buch(elektronisch)#132017

Culinary Turn: Aesthetic Practice of Cookery

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Buch(elektronisch)#1420174 Versionen verfügbar

Culinary turn: aesthetic practice of cookery

In: Aesthetic practice volume 1

In: Knowledge Unlatched Frontlist Collection 2016

In: Sociology

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Aufsatz(elektronisch)#1530. September 2022

KIZ ÖĞRENCİLERİN CAM TAVAN ALGISI: GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA; FEMALE STUDENTS' PERCEPTION OF A GLASS CEILING: A RESEARCH ON THE STUDENTS OF THE GASTRONOMY AND CULINARY ARTS DEPARTMENT

In: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü dergisi: Dokuz Eylul University the journal of Graduate School of Social Sciences, Band 24, Heft 3, S. 1293-1308

ISSN: 1308-0911

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